A Boruto 218. epizód megjelenési dátuma, időpontja és előnézete megjelent

Borutoa rajongók izgatottan várják az animesorozat 218. epizódjának megjelenését. Nos, itt van minden, amit a közelgő epizód megjelenési ütemtervéről tudni kell.

Az utolsó néhány epizódBorutocsodálatosak voltak, különösen az utolsó epizód, amely a Naruto Baryon módját mutatta be működés közben. Az előző epizód minden másodperce örömet okozott a közösségnek fantasztikus animációi és harci képsorai miatt. Az epizód még fizetett is hódolat Naruto és Sasuke harcára az eredeti műsorból.

Most, miután tanúi lehettek Naruto és Jigen harcának, a rajongók várják, hogy milyen események bontakoznak ki a következő epizódban.

Mikor jelenik meg a Boruto 218. epizódja?

Kiadási dátum

Boruto:Naruto Next Generationsheti megjelenési ütemtervet követ, így a 218. epizód megjelenése 2021. október 3-án, vasárnap várható.

Borutomegtekinthető a Crunchyroll streaming platform. A platform egy órával a japán premier után kapja meg az epizód aláírt verzióját. Emellett a prémium előfizetők számára a 218. epizód is megtekinthető lesz október 3-án; az ingyenes felhasználóknak azonban október 10-ig kell várniuk az epizód beszerzésére.

Kiadás ideje

BorutoA 218. epizód október 3-án, PDT (Pacific Timing) 2:00-kor lesz megtekinthető a Crunchyrollon. A kiadási idő azonban régiónként változhat. Tehát itt van a következő epizód pontos ideje ezekben az időzónákban:



  • Csendes-óceáni idő: 2:00 PDT
  • Központi idő: 4:00 CDT
  • Keleti idő: 5:00 EDT
  • Brit idő: 10:00 BST
  • Európai idő: 11:00 CEST
  • Ausztrál idő: 19:00 AEST

Boruto 218. rész előzetes

Érdekes módon az alkotók kiadtak egy kis előzetest a 218. epizódhoz, melynek címe'Partner.'

Az előzetesben azt láthatjuk, hogy Kawaki megjelenik a helyszínen, és kijelenti, hogy nem akar olyan világban élni, ahol nincs a hetedik Hokage. Eközben Jigen világossá teszi, hogy számára Kawaki csak egy edény. A következő epizód Kawaki eltökéltségére fog összpontosítani, így a dolgok csak tovább fokozódnak.